-->
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Αγαπητοί φίλοι γιά να συνεχίσει να λειτουργεί η σελίδα και να μεταφράζονται και να προβάλλονται χριστιανικές κυρίως ταινίες,πρέπει να καλύπτονται τα έξοδα λειτουργίας, πράγμα πού δεν συμβαίνει με τις προαιρετικές δωρεές οι οποίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες.Θα υπάρχει λοιπόν μιά υποχρεωτική συνεισφορά για όποιον θέλει να βλέπει ταινίες,με όποιο ποσόν ευαρεστείται και μπορεί ο καθένας.Η ελεύθερη εγγραφή ισχύει για 24 ώρες.Μετά την πάροδο ο λογαριασμός θα αναστέλλεται μέχρι την επιβεβαίωση της δωρεάς του.Τώρα,άν κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα (ανεργίας κλπ) άς με ενημερώσει κατ'ιδίαν με email η με μήνυμα στο facebook να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό του. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

AGORA (2014) -Nτοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου-


8.0

Η «Αγορά» ήταν μια κεντρική τοποθεσία στις πόλεις-κράτη της αρχαίας Ελλάδας. Ένα μέρος συνάθροισης, μια συνεύρεση ενεργών πολιτών, το κέντρο της Πόλης για την πολιτική, οικονομική, αθλητική, καλλιτεχνική και πνευματική ζωή. Ήταν η καρδιά της Δημοκρατίας. Στη σύγχρονη Ελλάδα, η «Αγορά» έχει χάσει το αρχικό της νόημα και κατέληξε να σηματοδοτεί μόνο τις εμπορικές συναλλαγές. Σήμερα είναι λέξη κυρίαρχη στην πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες, καθώς η χώρα στροβιλίζεται σε μια οικονομική δίνη που παρασύρει ανθρώπινες ζωές στο πέρασμά της.

Η Ελλάδα, σύμβολο του ευρωπαϊκού πολιτισμού λόγω της αρχαίας κληρονομιάς της, βιώνει κοινωνικές συνθήκες που κανείς στη μεταπολεμική ιστορία της Ευρώπης δεν φανταζόταν ότι θα αντιμετώπιζε ξανά. Άστεγοι, συσσίτια, ανεργία, φτώχεια, μια κατάσταση κοινωνικής αστάθειας, βίαιες συγκρούσεις και ραγδαία άνοδος της Ακροδεξιάς. Το όνειρο της ευημερίας μετατρέπεται σε εφιάλτη και η πολιτική σκηνή των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών ανατρέπεται.

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος, ένας διεθνώς καταξιωμένος ντοκιμαντερίστας, γίνεται μάρτυρας της πτώσης. Μετά από 13 χρόνια ενεργούς δημοσιογραφίας και κινηματογραφικής τεκμηρίωσης επίκαιρων θεμάτων σε όλο τον πλανήτη, τώρα στρέφει επειγόντως την κάμερά του προς την πατρίδα του. Καταγράφει την εξέλιξη της κρίσης από τα πρώτα στάδια, ενώ αφουγκράζεται τον αντίκτυπό της στις ζωές απλών ανθρώπων από όλες τις κοινωνικές τάξεις, τους οποίους παρακολουθεί σε βάθος χρόνου. Γίνεται μάρτυρας των αντιδράσεων του κόσμου στο δρόμο, της ανόδου του φασισμού αλλά και των κινημάτων αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα αναζητά απαντήσεις από τις σημαντικότερες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας, καθώς και από ειδικούς αναλυτές και αρμόδιους για τη λήψη αποφάσεων από τη διεθνή πολιτική σκηνή.

To ντοκιμαντέρ του Αυγερόπουλου που είναι σε παραγωγή του Γερμανικού WDR και του Al Jazeera  προβάλλεται στο πρόγραμμα Megatrends -Polarized, στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Κοπεγχάγης (6 έως τις 16 Νοεμβρίου).ΥΠΟΤΙΤΛOI:-


ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΛΟΓΩΝ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

                                                                                           ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ PAYPAL ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΤΟ (DONATE) ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ (BANK)